ForsideKurt i feltenGalleri 1Galleri 2Galleri 3Galleri 4UdstillingerEnglish
AtelierSkitserRammerKontaktAnmeldelserRejseartiklerTV-portrætLinks
         
 

Her er et udvalg af mine skitser. Mange af dem er blevet til store billeder hjemme i mit atelier. Som regel skriver jeg lidt om mine indtryk af nuet.

Tekst: 10.07.98. Kl. 17.10 Männlichen. Solen varmer ind imellem. Skyerne hænger nedenunder os. Alt er så flot og stort. Overalt engblomster. Et par alpealliker.

Grindelvald Schweiz - og højt op med svævebane!

 

Tekst: Kl. 10:18. Jeg sidder med skitseblokken i tasken og tegner. Det stormer og regner ad H til. Jeg hører, vinden havet, strandskader.

Et sted jeg holder meget af at komme, er Værøy på Lofoten, i Norge.

 
     
     

Tekst: Sulefjeldet myldrer med fugle. De skrattende stemmer blander sig med drønet fra brændingen nedenunder. Solen kikker lidt frem. Skønt med lidt varme. Bag sulefjeldet breder Atlanten sig "uendeligt"

Igen en masse skitser med suler i mange situationer  til mine store fuglebilleder.

 
     
     

Tekst: Hamilton Bay, Svalbard 13.07.05

Min seneste store tur var til Svalbard. Mange af mine billeder fra selve turen kan ses i billedgallerierne.

 

Tekst: 02.05.95. kl. 15.12.Jeg sidder ved kysten ved Reykjavik med udsigt mod N. V. Det er gråt, men lidt lunt - 7 grader. Rundt om mig hører jeg edderfuglenes knurren.

I det tidlige forår 1995 rejste jeg rundt på Island. Sneen var først ved at smelte af!

     
     

Tekst: Tusindvis og atter tusindvis af lunder er rundt omkring. Ustandselig kommer og flyver de. Det suser af vingeslag rundt om mig. Nogen gange glemmer jeg den isnende, kolde blæst.

Mine lundeskitser er blevet til ved hurtigt at "fange" en og tegne hurtigt. Nogle er "fanget" med kikkerten. Når jeg maler mine fuglebilleder kan jeg finde lunderne, sulerne og de andre fugle i mine skitsebøger!

 

Tekst: Magellanpingviner. Puerto Arena.

Fra min "store" tur langs Chiles kyst til Antarktis og tilbage til Argentina.

 

     
     

Tekst: Kl.13.45. Masser af lyde. Sulens skratten, ridernes mjaven og ternernes skratten. Solen varmer ind imellem. Der er dis derude!

Her er det så fra Mykines Holmur, Færøerne.

 

 

Tekst: 29.08.01. Smukt, betagende!!

Skitsen her er fra Malcoms Head på Fair Isle. Det er en af de hurtige. Jeg sad i lundeland og så ned mod havet i tilbørlig afstand fra kanten.